Lanserar F-Line

EBKE lanserar F-Line fatbike med ett urval av olika färger och möjligheten att välja terräng- eller landsvägsdäck ger förare ännu mer mångsidighet. Cyklister kan nu skräddarsy cykeln efter sina specifika preferenser och avsedd användning, oavsett om det är för äventyrliga terrängstigar eller smidiga vägturer. Detta anpassningsbara tillvägagångssätt kommer sannolikt att locka ett brett utbud av cyklister som letar efter en pålitlig och anpassningsbar fatbike för sina äventyr. Du hittar F-Line fatbikes här.

Ren kraft för EBKE V35

Den nya V35-cykeln kommer med en 1000-watts borstlös baknavmotor, som ger gott om kraft för att åka i olika terränger och uppnå anständig hastighet. Motorn är känd för sin tillförlitlighet och effektivitet, och erbjuder en smidig och kraftfull elektrisk assistans.

Dessutom är EBKE V35 utrustad med ett 48V 13Ah litiumjonbatteri, vilket ger tillräcklig energi för långa turer och säkerställer en anständig räckvidd. Batteriet är löstagbart, vilket möjliggör enkel uppladdning och byte vid behov.

Sammantaget räcker kraftuttaget från EBKE V35-cykeln för de flesta körbehov, oavsett om det är pendling eller fritidssyfte. Mer information om denna cykel finns här.

V30 LastcykelV30

Vi har utökat utbudet av cyklar med V30 Cargo trehjuling cykel. Det är ett mångsidigt alternativ för att transportera gods och vi är säkra på att det kommer att vara nödvändigt för dina behov.
V30 finns just nu i lager och kostar 35295 kr inklusive två års garanti och fri leverans inom Sverige.

Ny butik och lager i Skara

Vi är stolta över att tillkännage öppnandet av vårt helt nya showroom och lager i Skara! Som ett företag som är dedikerat till att förse våra kunder med de allra bästa produkterna och tjänsterna, är vi glada över att utöka vår verksamhet och föra vår expertis till denna livliga gemenskap.

Vårt nya showroom kommer att erbjuda ett oöverträffat urval av våra e-cyklar och tillbehör noggrant utvalda av vårt kunniga team.

Dessutom kommer vårt lager att se till att vi alltid har gott om lager till hands, så att du kan njuta av snabb och pålitlig service när du handlar hos oss. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vi övertygade om att vårt nya showroom och lager snabbt kommer att bli en älskad destination för invånare i Skara och utanför.

William är redo att hjälpa dig

Vi är glada att välkomna William som varumärkeschef i Norrköping som vår nyaste kollega! William tar med sig en mängd erfarenhet till rollen, efter att ha tidigare arbetat i liknande positioner i branschen. Hans expertis och kunskap kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team när vi fortsätter att växa och förnya oss inom vårt område. Vi är glada över att ha William ombord och ser fram emot att arbeta tillsammans för att uppnå våra mål.”

EBKE Sverige AB

Fjärilsgatan 55
60361  Norrköping
T. +46 77 676 6287

Östermalmstorg 1
11442  Stockholm
T. +46 77 6650975

E. sales@ebke.se

Bolagsverket: 559387-9504
Moms: SE-5593879504-01

Newsletter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen accepterar du vår användning av cookies.